Ouderraad

‘Puber in huis? Hoe houd je het gezellig?' Thema-avond Ouderraad 21 maart

Op dinsdag 21 maart 20.00 uur houdt de Ouderraad van het Mondriaan College een thema-avond over uw kind in de puberteit met gastspreker Marina van der Wal.

U bent niet de enige met vragen én u bent niet gek als u deze periode in het leven van uw kind ook een lastige vindt. Dit gevoel van herkenning en erkenning delen de bezoekers van deze avond. Op een humoristische manier behandelt Marina de spagaat waarin ouders en pubers zitten.

Marina van der Wal is bekend als gast in tal van radio- en tv-programma’s van vrouw.nl (Telegraaf) en Koffietijd en als co-auteur van Het Enige Echte Eerlijke Puberopvoedboek en haar opvoedwaaiers.

Deze avond vindt plaats op het Mondriaan College en de toegang is gratis.
Iedereen is van harte welkom. Ook niet-ouders van het Mondriaan College of andere belangstellenden.
Ogeven kan via deze link:

Inschrijven


Wij zien u graag op 21 maart.
Met vriendelijke groet,
 
Ouderraad Mondriaan College

 

De Ouderraad van het Mondriaan College is het platform voor wederzijdse informatie-uitwisseling tussen ouders en school. Zij organiseert activiteiten voor ouders en staat open voor vragen en suggesties van ouders. Elke 6 weken organiseert zij een bijeenkomst die voor iedereen toegankelijk is en waar verschillende onderwerpen worden besproken. Vanuit de schoolleiding is de directeur of teamleider daarbij aanwezig. 
Bij de bijeenkomst van 13 december 2016 waren alle teamleiders aanwezig. Hierbij het verslag (zie verderop op de pagina).

De Ouderraad is op zoek naar nieuwe leden!
Lid zijn van de Ouderraad betekent elke 6 weken bij deze bijeenkomsten zijn en onderwerpen bespreken als het Schoolplan, Buitenschoolse activiteiten, PR in brochures, leerlingenproblematiek, veiligheid, lesroosters en financiën. Daarnaast organiseren we enkele bijeenkomsten die beginnen met een themagedeelte. Dan wordt een Mondriaan-gast uitgenodigd om een bepaald thema nader te bespreken. De Ouderraad wil met deze thema’s een grotere groep ouders betrekken bij de school en in het bijzonder bij de Ouderraad.  

Uitgangspunten en doelstellingen:

  • gevraagd en ongevraagd advies geven aan de schoolleiding;    
  • het behartigen van belangen van ouders; 
  • het bevorderen van een goede samenwerking tussen ouders en school.

 

OR verslag 13-12-2016

Leden van de Ouderraad

Angeline van der Dussen voorzitter Hansi Sluiter
Truus van Breda penningmeester Joost van Doorn
Benita van Doren Mike van den Brink
Monique van de Laar Karin Duijs
Monique van der Vleuten Sandra van Orsouw


Lid worden?
Het zal u duidelijk zijn dat voor al deze activiteiten mensen nodig zijn. Misschien dat u, als ouder van een Mondriaan leerling, een bijdrage aan het werk van de Ouderraad wilt leveren. Tijdens de informatieavonden aan het begin van het schooljaar kunt u kennis maken met de leden van de Ouderraad. Indien u wilt meedenken en meewerken, kunt u zich aanmelden. Eerst gewoon eens komen kijken en praten, kan natuurlijk ook. U bent altijd van harte welkom!

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot mevr. Angeline van der Dussen, tel. 0412–644279, of via e-mail: ouderraad-moc@hethooghuis.nl
Notulen van de ouderraadbijeenkomsten, kunt u opvragen via hetzelfde emailadres.

Nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden.