Aanmelden brugklas Hooghuis-scholen

Leerlingen van groep 8 zijn dit jaar weer van harte welkom om zich live aan te melden op onze scholen. Inschrijven kan alvast online vanaf 28 februari. Op 9 en 10 maart ontvangen de verschillende scholen hun toekomstige brugklassers, doorstromers en ouders/verzorgers vervolgens graag persoonlijk op school. Een mooie kans om met elkaar kennis te maken en samen het aanmeldproces met een handtekening te voltooien.

9 en 10 maart kennismaken op school
Er gaat niks boven elkaar echt ontmoeten. Onderwijs draait immers vooral om leren van en met elkaar. Gelukkig kunnen leerlingen van groep 8 en doorstromers hun toekomstige school toch nog met hun ouders/verzorgers bezoeken voor de officiële aanmelding en uitgebreider kennismaken met de school. Op woensdag 9 maart kun je binnenlopen van 15.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur. Op 10 maart staan onze deuren open van 15.00 tot 17.00 uur. We ontvangen je graag met open armen, zorgen voor een warm welkom en kijken ernaar uit om je te leren kennen.

Vooraf online inschrijven
Vanaf 28 februari kunnen leerlingen zich alvast online inschrijven om vervolgens op 9 of 10 maart de handtekening op school te zetten. De inschrijving sluit op 10 maart. Op onze website staat precies hoe dit in zijn werk gaat en welke documenten daarvoor nodig zijn. Voor vragen over het aanmelden kunnen ouders of verzorgers contact opnemen met onze scholen of met de helpdesk via 0412-224122.

Scholen in Oss en Heesch
Welke scholen aangesloten zijn bij onze scholengroep? Het Hooghuis bestaat uit zes scholen: vijf in Oss en één in Heesch. Samen hebben die scholen alle typen voortgezet onderwijs in huis, zodat elke leerling er zijn of haar plek kan vinden. De Singel (praktijkonderwijs), ZuidWest (vmbo-b/vmbo-k), Stadion en Heesch (vmbo-g/vmbo-t), Mondriaan College (mavo/havo) en Titus Brandsmalyceum (havo/atheneum/gymnasium). Zie jij jezelf in het nieuwe schooljaar op een van onze scholen? Kom de school dan vooral nog even van binnen bewonderen!