Geslaagd? Hang de vlag uit en win!

14 juni 2017

Update 11 juli 2017

De winnaars zijn bekend en hebben allemaal een bericht ontvangen! Wij feliciteren Mandy, Kim en Tycho van de locaties Mondriaan, Ravenstein en Stadion. 

En we wensen natuurlijk álle leerlingen een fijne vakantie en een fantastische toekomst!

Check onderaan dit bericht de foto's van de winnaars.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vandaag is een spannende dag...

Van examens krijg je uitslag, maar we wensen vandaag al onze eindexamenkandidaten de allerbeste uitslag toe! ;)

Alle geslaagden ontvangen vanavond of morgen een Hooghuisvlag. Natuurlijk wil je graag met veel trots laten zien dat jij geslaagd bent en hang je de vlag in de vlaggenmast. Als je een leuke foto maakt en deze foto op Twitter, Facebook of Instagram plaatst met de hashtag #Hooghuisvlag maak je ook nog eens kans op GoPro Hero Session Action Camera of een activity tracker! Met de GoPro Camera is het mogelijk om o.a. deze zomer jouw heerlijke vakantie vast te leggen of een vette video te maken van je vervolgopleiding. Met de activity tracker is het o.a. mogelijk om je stappen te tellen! We zijn tenslotte een 'Gezonde School!' Een jury kiest drie winnaars uit! (één GoPro camera en twee activity trackers). Dus maak een mooie, trotse, originele en vrolijke foto! 

Let op: zorg ervoor dat je profiel op openbaar staat. Wil je dit liever niet? Zorg er dan voor dat je de foto stuurt naar info@hethooghuis.nl

Heb je zelf geen social media? Vraag dan of je buurman, mama, neefje, tante, vriend of vriendin een foto met #Hooghuisvlag plaatst. 

Dinsdag 11 juli maken we de winnaars bekend! 

Mandy 2017
Tycho 2017
Kim 2017
hooghuisvlag-animated-2
bf392e82b5c742195c8774544b24f59b
CHiB0V3WcAABGcG.jpg large