Het Hooghuis feliciteert Christian Chocolaterie!

20 april 2017

Christian Chocolaterie en Patisserie uit Oss is uitgeroepen tot Leerbedrijf van het Jaar 2017 Bakkerij! Het stagebureau van Het Hooghuis werkt nauw samen met Christian Chocolaterie. Vandaar dat we ze graag even persoonlijk wilden feliciteren. 

Commissie Leerbedrijf van het Jaar Bakkerij: “We hebben de titel Leerbedrijf van het Jaar 2017 onder meer toegekend omdat Christian Chocolaterie en Patisserie sterk gericht is op het ontwikkelen van leerlingen en zij daarbij zeer betrokken en gestructureerd met de leerling aan de slag gaan. Het bedrijf wil jonge mensen enthousiasmeren voor een toekomst in de bakkerij. De ondernemer vindt het van belang om vakmensen af te leveren die voldoen aan de eisen van een bakker. Hij vraagt veel theoretische kennis van zijn leerlingen en daagt de leerling elke dag uit om kennis te zoeken en toe te passen."

Christian Chocolaterie geeft al jaren leerlingen van Het Hooghuis de ruimte om hun talenten te ontdekken en stage te lopen bij de chocolaterie. Leerlingen Mathyn en Lieke hebben ook stagegelopen bij Christian en hebben er veel mogen leren. Omdat de chocolaterie nu deze titel heeft gekregen wilden we ze graag feliciteren. Mathyn ging samen met docenten mevrouw Rommen en meneer Mommer (praktijkdocenten van de afdeling Horeca Bakkerij en Recreatie, locatie ZuidWest) langs om ze de hand te schudden! Een persoonlijke boodschap mocht daarbij natuurlijk niet ontbreken. 

Zie de persoonlijke boodschap van Mathyn en Lieke hieronder! 

Christian
Christian1
Christian2