Releaseconcert van oud-leerling Camilla Blue in Effenaar

10 april 2018

Camilla Blue, analoog, met het hart op de tong, krachtig en direct!

Vanaf 30 maart ligt haar debuutalbum BLUE in de winkels. Een energiek album waarop oud-leerling Camilla Blue al spelend haar eigen wereld ‘schildert’ met melodieën, teksten, arrangementen en originele songstructuren. Samen met haar 7-koppige band werd – Blue - analoog opgenomen in het Utrechtse Kytopia door Mathijn den Duijf. Het album wordt uitgebracht op CD en Vinyl.

Camilla Blue is meer dan muziek!

Ieder nummer op het album, inspireerde schilder Lex Loman tot het maken van een schilderij. Negen dichters pakten vervolgens pen en papier en verwoordden ieder een schilderij. De gedichten en schilderijen zijn in het booklet van het Vinyl terug te vinden.

Het logo in hardsteen gebeiteld; alles met blote handen gecreëerd. Het optreden wordt versterkt door animaties, schilderijen, geur en kleur. 

“Tijdens haar optredens in TV programma Vrije Geluiden en het Vrije Geluiden live concert in TivoliVredenburg ontpopte Camilla Blue zich als een verschijning op het podium,” aldus de redactie van Vrije Geluiden.

Oud-leerling Joyce Deijnen (Camilla Blue) hoopt dat er oud-docenten en oud-klasgenoten (en wie uiteraard nog meer interesse heeft) bij het releaseconcert van haar nieuwe album in de Effenaar kunnen zijn. Een aantal oud-docenten was aanwezig tijdens haar optreden in de Groene Engel vorig jaar. Klik hier voor de tickets in de Effenaar. Tevens vind je hieronder nog de andere speeldata. Kom en bewonder! 

Camilla Blue Live 2018
21 april: Velvet Eindhoven (instore)
22 april: Effenaar Eindhoven (releaseconcert)
29 april: De Afzakkerij Veghel
13 mei: Paradiso Amsterdam (afwachting Finale GP)
20 mei: Jazz in Duketown Den Bosch
26 mei: Come out and play Oss
3 juni:   DichterBij Festival Utrecht
14 juni: TU Eindhoven
16 juni: Kersenpop Uden

22552923 1865721596789793 8139715347270007435 o
Camilla Blue-35
Foto Effenaar