Werken bij Het Hooghuis

Het Hooghuis is een scholengroep die bestaat uit zeven scholen, met acht locaties voor voortgezet onderwijs. Samen hebben deze scholen alle typen voortgezet onderwijs in huis: praktijkonderwijs (pro), vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Je vindt onze locaties in Oss en Heesch.

Het Hooghuis heeft een katholieke onderwijstraditie in Oss en omgeving sinds 1907 en maakt deel uit van een groter samenwerkingsverband: Stichting Carmelcollege. De scholen van Het Hooghuis hebben een eigen karakter en overal kom je modern onderwijs tegen. Er is veel aandacht voor een goede, positieve sfeer.

Kenmerkend voor onze scholen is een prettig werkklimaat, we hebben goede onderwijsresultaten en we zijn graag vernieuwend bezig. Als je interesse hebt om bij Het Hooghuis te komen werken, kijk dan naar de actuele vacatures of op de Carmelsite. Houd ook @Carmelvacatures op Twitter in de gaten.

Arbeidsvoorwaarden Stichting Carmelcollege
In de missie van Stichting Carmelcollege staat de zorg voor de mens centraal. Niet alleen bij onze primaire taak - het aanbieden van voortgezet onderwijs - maar ook bij het scheppen van de noodzakelijke randvoorwaarden voor het onderwijs. Veel van deze randvoorwaarden zijn beschreven in de cao. Carmel kent echter ook een aantal aanvullende regelingen en personal benefits. Bekijk hier het cao en de personal benefits.

Meer informatie
Heb je vragen over werken bij Het Hooghuis? Of wil je graag een brochure ontvangen over ons onderwijs? Neem dan gerust contact op met Ida Gabeler, hoofd HRM: i.gabeler@hethooghuis.nl.