ZuidWest

Samen leren en werken aan een kansrijke toekomst? ZuidWest is een school voor vmbo met praktisch gerichte opleidingen. Je kunt bij ons de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg volgen. Onze school bestaat uit twee gebouwen, jawel, Zuid en West.

Den Bongerd

Begeleiding en ondersteuning staan op Den Bongerd centraal. Zo heb je je eigen mentor: het vaste aanspreekpunt voor jou en je ouders. Samen bespreek je wat goed gaat en wat beter kan. Den Bongerd is kleinschalig en overzichtelijk. Ideaal voor persoonlijk onderwijs zodat jij aan persoonlijke doelen kan werken!

De Singel

De Singel is een school voor praktijkonderwijs. Wil je jouw neus minder in de boeken steken en vooral praktische vaardigheden opdoen? Dan is De Singel dé school voor jou. Ook voor extra ondersteuning, ben je hier aan het juiste adres. Natuurlijk begeleiden we je ook bij het vinden van passend vervolgonderwijs of – als je echt aan de slag wilt – werk.

Heesch

Het Hooghuis Heesch is een kleinschalige school waar grootse dingen gebeuren. Kies je voor de theoretische en gemengde leerweg van het vmbo? Of ga je voor de diplomalijn mavo? In het laatste geval volg je iets meer theoretische vakken zodat je uiteindelijk kunt kiezen tussen de havo of het mbo. In Heesch kun je dus alle kanten op!

Mondriaan

Op het Mondriaan College halen we het beste in je naar boven. Wij geven vmbo-t en havo als voorbereiding op het hoger beroepsonderwijs (hbo). Weet je nog niet wat het beste bij je past? Dan start je bij ons in de dakpanklas vmbo-t/havo om jouw talenten te ontdekken. Bij ons is de mens de maat en dat zie je overal terug.

Titus Brandsmalyceum

Heb je een havo-, havo/vwo- of vwo-advies? Dan start je natuurlijk op het Titus Brandsmalyceum (TBL). Bij ons op school gaan we voor passie in plaats van onverschilligheid, ontdekken en onderzoeken in plaats van afwachten, interesse in plaats van oppervlakkigheid én ben je verbonden in plaats van alleen.

Stadion

Stadion is dé school voor vmbo-t, gecombineerd met aandacht voor de praktijk. Als enige school in Oss bieden wij een theoretische en gemengde leerweg aan. Zo ontdek en ontwikkel jij jouw talenten waarmee je na vier jaar met een theoretisch diploma op zak je weg vervolgt op het mbo of havo.