Werken bij Het Hooghuis

Het Hooghuis kleurt je leven. En je carrière natuurlijk. Met 4400 leerlingen en ongeveer 500 collega’s verdeeld over zes scholen, is Het Hooghuis de enige brede scholengroep in Oss en omstreken.

Praktijkonderwijs, alle vmbo-afdelingen en -leerwegen, havo, atheneum en gymnasium. Maar in feite heeft Het Hooghuis veel meer te bieden. Wij zien onszelf vooral als een scholengroep waarbinnen elk kind zijn of haar plek vindt. Waar we recht doen aan ieder mens. Ons verbonden voelen aan school, leerlingen, ouders én omgeving.

Want iedereen is uniek. We koesteren élke leerling. We prikkelen, dagen uit, we laten ontdekken. Ja, we geven elke leerling de voorsprong in de wereld van morgen.

Geef jij ze ook een duwtje in de rug?

Update 28 april 2021: we hebben verschillende vacatures voor schooljaar 2021-2022! Binnenkort staan ze allemaal op de website van Carmel Vacatures. Hieronder vind je alvast een overzicht van de collega’s die wij zoeken. Kom jij mee(r) kleur geven aan het onderwijs in Oss en Heesch? Geef jij onze jongeren een voorspong in de wereld van morgen? Neem contact op met de desbetreffende persoon als je alvast nieuwsgierig bent naar meer informatie. Reageren is mogelijk t/m 21-05-2021. Tijdens de meivakantie zijn wij telefonisch niet bereikbaar en is de school gesloten. Vanaf 17 mei 2021 zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor nadere informatie.

Vacatures Schooljaar 2021-2022