Locatie Heesch

Welkom op Locatie Heesch! – We halen alles uit onze leerlingen wat erin zit

Het Hooghuis Heesch is een school voor vmbo (theoretische en gemengde leerweg) en mavo. We streven naar kwalitatief goed onderwijs en uitstekende resultaten. Ons gedreven team haalt alles uit onze leerlingen wat erin zit.

Bij ons op school werk je in stamgroepen. Je hebt je eigen werkplek met boekenkluisje en computer. Dat voelt vertrouwd en veilig. Soms krijg je les van je leraren en soms werk je zelfstandig. Hierin hebben we de optimale balans gevonden. Afgelopen schooljaar slaagde 98% van onze leerlingen en komend schooljaar starten we met maar liefst 163 nieuwe brugklassers!

Bij ons volgen alle leerlingen een zevende vak, maar een achtste of negende vak is ook mogelijk. We richten extra lestijd in voor taal en rekenen. In de eerste klas bieden we Xplore klassen aan. Kinderen die speciale aandacht nodig hebben, krijgen in onze schakelklas extra begeleiding, zodat ze later succesvol kunnen instromen in de gewone derde klas.

Onze leerlingen gedijen hier op school in een positieve leeromgeving vol kansen en mogelijkheden, die we met elkaar maken. We ontmoeten je graag op onze school!

Namens ons team,

Francis Elkerbout, directeur Het Hooghuis Locatie Heesch

Weetje: In mei 2015 is onze nieuwe vleugel, speciaal voor het vierde leerjaar, geopend. We blijven altijd zoeken naar manieren om de kwaliteit van ons onderwijs te verbeteren!

untitled-8191
Wil jij
meer weten
over onze
school?

Ben je leerling?

Klik hieronder om meer informatie te krijgen Bekijk alle informatie voor leerlingen
IMG 6238
Wilt u meer weten
over de gang
van zaken?

Bent u ouder?

Klik hieronder om meer informatie te krijgen Bekijk alle informatie voor ouders

Heesch: nieuws voor leerlingen en ouders

--> --> --> -->