Groep 7 events bij Het Hooghuis

Waar zie jij jezelf na de basisschool?
Uitnodiging Groep 7 events op Het Hooghuis

In juni zijn de leerlingen van groep 7 van harte welkom op de scholen van Het Hooghuis voor het Groep 7 Event. Dé kans voor groep 7 leerlingen om met hun ouders of verzorgers kennis te komen maken met de verschillende scholen en onderwijstypen die onze scholengroep te bieden heeft.

Kom sfeerproeven op onze scholen
Het Hooghuis bestaat uit zes scholen: vijf in Oss en één in Heesch. Samen hebben die scholen alle typen voortgezet onderwijs in huis, zodat elke leerling er zijn of haar plek kan vinden. De locaties hebben een eigen datum en tijd, om iedereen de mogelijkheid te geven meerdere scholen te bezoeken.

Mondriaan College (mavo/havo): 7 juni van 17.30 tot 20.00 uur.
Titus Brandsmalyceum (havo/atheneum/gymnasium): 14 juni van 17.30 tot 20.00 uur.
Stadion (vmbo-g/vmbo-t): 16 juni van 16.00 tot 19.00 uur.
Heesch (vmbo-g/vmbo-t): 23 juni van 16.00 tot 19.00 uur.
ZuidWest (vmbo-b/vmbo-k): 30 juni van 15.00 tot 19.00 uur.
De Singel (praktijkonderwijs): de leerlingen die interesse hebben om een kijkje te komen nemen bij De Singel, kunnen contact opnemen voor een individuele rondleiding.

Het Hooghuis ontmoet jullie graag
De keuze voor een middelbare school maak je niet zomaar. Daarom heeft Het Hooghuis een speciaal programma voor leerlingen uit groep 7. Zo kunnen zij de scholen alvast een keer van binnen zien, Hooghuis-leerlingen en docenten ontmoeten en echt voelen hoe het is om naar het voortgezet onderwijs te gaan.

Er gaat niks boven elkaar live ontmoeten. Aanmelden voor het groep 7 event is niet nodig. Leerlingen en hun ouders/verzorgers kunnen gewoon binnenlopen. Bezoek deze pagina voor meer informatie.