Hoera! Onze nieuwe website is online

Welkom op onze nieuwe website. Leuk dat je er bent! Sinds een aantal weken is ie in de lucht. En daar zijn we heel blij mee! Schroom vooral niet om volop rond te kijken en te klikken.

 

Nieuwe navigatiestructuur

Elke school heeft een eigen website. De sites zijn concreet en helder van structuur. Met een duidelijke en zelfs vernieuwende hoofdnavigatie. Deze bestaat uit maar drie hoofdkeuzes. Namelijk: onze school, actueel en info. Zo is het niet alleen makkelijk navigeren, maar kunnen we ook overzichtelijk veel informatie kwijt. Hopelijk geeft dat jou, na meerdere bezoeken, houvast. We vinden het belangrijk dat je op een gebruiksvriendelijke manier eenvoudig de juiste informatie kunt vinden.

Online sfeerproeven

Bij ‘onze school’ kun je vooral ontdekken en sfeerproeven. Het is bij ‘even binnenkijken’ zelfs mogelijk om alvast een kijkje ín de school te nemen. Tevens delen onze leerlingen bij ‘proef de sfeer’ en ‘ter inspiratie’ graag hun belevingen via foto’s en video’s. Hopelijk geeft het je een goede indruk van waar de school voor staat en wat er allemaal te beleven is.

Sneller, eenvoudiger en veiliger

Naast bovengenoemde punten, heeft er achter de schermen ook een systeem-update plaatsgevonden. Of je de site nu bezoekt via een laptop, mobiel of tablet: het is altijd even goed leesbaar. Tevens zijn we overgestapt naar een nieuwe server, wat betekent dat we sneller en veiliger online zijn. Hierbij hebben we rekening gehouden met de vernieuwde privacy wetgeving.

Veel lees- en kijkplezier gewenst! Heb je een rapportcijfer voor onze nieuwe site? Vind je ‘m geslaagd of heb je juist verbeterpunten voor ons? We leren graag van je! Laat het ons vooral weten. Mail naar info@hethooghuis.nl.