Vacature Communicatiemedewerker

 

Met 550 collega’s, 4.400 leerlingen en zes middelbare scholen voor praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium vind je bij ons een superafwisselende communicatiebaan. Onze scholen kijken verder dan een diploma, en hebben vooral aandacht voor sfeer en de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen. Aan jou om daar samen met de communicatieadviseur kleur aan te geven. Vanuit de kracht van de scholengroep, maar ook door de eigen identiteit van de scholen te bewaken. Wil jij als communicatiemedewerker een bijdrage leveren om jongeren een voorsprong in de wereld van morgen te geven?

 

 


creatief en enthousiast meedenken

Als communicatiemedewerker denk je creatief mee in de ontwikkeling van online, offline, live en audiovisuele communicatiemiddelen en -activiteiten. Daarbij kun je denken aan campagnes voor groep 7/8, open dagen, studiedagen en andere events, maar ook ons jaarlijkse magazine. Neem eens een kijkje in onze online magazines of op de website om te zien wat we zoal doen. Je maakt of ondersteunt bij het maken van video’s en vlogs, schrijft persberichten en content voor de website of social media en organiseert de uitvoering van diverse communicatie-evenementen. Samen met de communicatieadviseur zet je via concrete actieplannen belangrijke actuele thema’s op de kaart, zoals diversiteit en inclusiviteit. Ook draag je bij aan het professionaliseren van de communicatieteams op de scholen en help je hen bij communicatie- en huisstijlvragen.

 


zie jij eruit

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau op het gebied van communicatie.
  • Vanuit ervaring en van nature weet je collega’s en externe partijen (zoals communicatiebureau, foto- en videograaf of webbouwer) te enthousiasmeren en mee te krijgen.
  • Je bent initiatiefrijk, werkt makkelijk samen en bent toegankelijk voor collega’s.
  • Je bent goed bekend met social media, snapt hoe we hier meer uit kunnen halen, hebt een vlotte pen en bent goed thuis in WordPress en MS Office/Sharepoint.
  • Je bent niet bang voor deadlines,  je houdt het hoofd koel en kunt goed het overzicht bewaren.

 


bieden je mooie arbeidsvoorwaarden

Je werkt 24 uur verdeeld over 3 of meer dagen per week, in afstemming met de communicatieadviseur zodat er een goede bezetting is. Het salaris is afhankelijk van ervaring maximaal 3.519 euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 8). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op je premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

 


wil jij bij ons aan de slag?

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Floor Bijl, communicatieadviseur, via f.bijl@hethooghuis.nl of 0412-224100. Kom jij kleur geven aan onze communicatie? Je sollicitatie kun je tot uiterlijk 16 februari via de website van Stichting Carmelcollege insturen.

De gesprekken zijn gepland op maandagmiddag 21 februari en donderdagmiddag 24 februari.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.