Voetbal FIT training: in juni en juli gratis sporten!

Vanaf dinsdag 2 juni zijn de middelbare scholen weer gedeeltelijk open gegaan. De afgelopen tijd is gebleken hoe belangrijk bewegen is. Goed bewegen helpt bij een goede gezondheid. Sportbedrijf Talentencampus en het Sport Expertise Centrum (SEC) gaan in de maanden juni en juli Voetbal FIT trainingen verzorgen voor jongeren van 13 t/m 18 jaar.  Meer informatie over trainingen kunnen jullie vinden via deze video en op het Instagramkanaal van Voetbal FIT Oss (@voetbalfitoss).

De hele zomer sporten
De trainingen vinden plaats van 2 juni tot en met 31 juli, van maandag t/m vrijdag. De trainingstijden vind je hieronder. We willen op deze manier jongeren van jullie leeftijd de kans geven om tijdens de zomermaanden te kunnen sporten.

We zullen op een energieke en toegankelijke manier voetbaltraining en een work-out combineren. Plezier en training op eigen niveau staan hierbij centraal. We gaan jullie helpen om deze zomer te blijven sporten in de anderhalvemetersamenleving.

Voetbal FIT training – introductie filmpje
Wil jij alles weten over deze Voetbal FIT training? Klik dan hier om het filmpje te bekijken!
⚽ Voetbal FIT training 1 – 15:00 – 16:00 uur
⚽ Voetbal FIT training 2 – 16:30 – 17:30 uur
📍 Velden van de Talentencampus

📲 Meld je aan via Instagram: @voetbalfitoss of mail remco@sport-expertise-centrum.nl
📲 of whatsapp Remco Arts – 06-23887209

Contact en vragen
Heb je vragen of wil je meer informatie over de Voetbal FIT trainingen? Stuur dan een mail naar remco@sport-expertise-centrum.nl.
Je kan ook een bericht sturen via Instagram naar @voetbalfitoss.