Koele prijsvraag voor alle leerlingen en collega’s van Het Hooghuis

Dit jaar bestaat Stichting Carmelcollege 100 jaar. Een mooie mijlpaal voor onze moederorganisatie, die wij vanuit Het Hooghuis groots vieren met een heuse feestweek. In deze week willen we iedereen onder andere trakteren op een verkoelende traktatie. Maar daar hebben we nog wel wat hulp bij nodig… Lees hieronder verder of verstuur hier direct jouw inzending!

Onderwijs voor iedereen dankzij Stichting Carmelcollege
Carmel zorgde 100 jaar geleden voor vrijheid van onderwijs. Waar Katholieke middelbare scholen eerst alleen toegankelijk waren voor de rijken, maakte de oprichting van het eerste Carmelcollege in Oss middelbaaronderwijs ook mogelijk voor kinderen uit arbeidsgezinnen. De drijfveer dat iedereen recht heeft op onderwijs maakt Het Hooghuis trots om onderdeel te zijn van Stichting Carmelcollege.

Limited Edition Hooghuis ijs
Vandaag de dag geven we op Het Hooghuis kleur aan het leven van al onze leerlingen en medewerkers. Om te bewijzen dat ons kleurrijke onderwijs naar meer smaakt, dagen we alle leerlingen en collega’s van Het Hooghuis uit om zelf een bonte ijssmaak te bedenken. Van zwart yoghurtijs met discodip, tot blauw aardbeienijs met kruidnootjes. Maak het zo gek als je wilt, want dit is je kans om jouw eigen kleur toe te voegen aan het rijke kleurenpalet van Het Hooghuis. Natuurlijk mag je ook inspiratie halen uit je bestaande lievelingsijsje.

Wie wordt onze ijskoning of ijskoningin?
Uit alle inzendingen zal een vakkundige ijsjury een eerste selectie maken. IJsmeester en oud-leerling van ZuidWest Alessandro, van ijssalon Alessandro, maakt uiteindelijk de winnaar bekend. Hij zal de winnende smaak in productie brengen en de bedenker van het ijsje daar zelfs bij laten helpen! In de feestweek van Stichting Carmelcollege komt Alessandro met zijn ijskar langs alle scholen, om iedereen de nieuwe speciale smaak te laten proeven. Dus laat je creativiteit de vrije loop en geef je zelfbedachte ijssmaak vóór dinsdag 17 mei door via deze link.