Terugblik op KunstrallycrOss

De finale van KunstrallyCrOss vond op 26 november plaats in Theater De Lievekamp. KunstrallycrOss is dé kunstwedstrijd voor middelbare scholieren. Leerlingen van Het Hooghuis hadden samen met leerlingen van Gymnasium Bernrode de unieke kans om mee te doen. Er waren verschillende disciplines te zien: muziek, dans, beeldende kunst, drama en literatuur. De leerlingen traden op met professionele musici (o.a. Peter Hendriks, toetsenist bij Miss Montreal) en ze straalden op de podia. We willen de collega’s van de Muzelinck bedanken voor het bieden van een podium aan onze creatievelingen! En wie weet laten de scouts van Kunstbende Noord-Brabant nog van zich horen! We zijn trots op de leerlingen die zich open durfden te stellen en hun talent met Oss en omgeving wilden delen.

Winnaars KunstrallyCrOss 2018: 
Muziek onderbouw: Suus Derix en Marit van Esch
Muziek bovenbouw: SpeakEasy
Beeldende kunst onderbouw: Lieke van Puijenbroek
Beeldende kunst bovenbouw: Wessel v/d Coolwijk
Drama en Literatuur: Suus Derix (Literatuur)
Dans: Renzo Pepers, Maartje Molenaar en Nynke Broersma

Napret
Nog even nagenieten? Bekijk hieronder de video, gemaakt door Thijs Verhoeven van 412tv. Ook zijn hier de foto’s te zien, gemaakt door Dennis Demont.
Tevens is er van 17 december tot en met 25 januari (niet tijdens de Kerstvakantie) nog een expositie van de beeldende kunst bij de Muzelinck.