Monopoly Oss: unieke editie mét Hooghuisjes

Heb je ‘m al gezien? Of heb je het spel misschien al gespeeld? We hebben het natuurlijk over Monopoly Oss! Deze unieke editie van het wereldberoemde spel is een initiatief van Tafelronde 73 Oss. Met de opbrengsten ervan worden scholen gebouwd voor kansarme kinderen in India. Daar wilden we natuurlijk graag ons steentje aan bijdragen. En we maken zelfs deel uit van het spel!

De Raadhuislaan, de Molenstraat en het Walplein: het zijn zomaar wat bekende straten in Monopoly Oss. Daarnaast vind je op alle spelkaarten bekende Osse bedrijven en instellingen terug. En de huisjes? Die hebben allemaal een sticker van Het Hooghuis. Hooghuisjes dus!

Freedom Through Education
De leden van Tafelronde 73 Oss werkten ruim een jaar aan de productie van het bijzondere spel. En het mooie is: de opbrengsten ervan gaan naar het project Freedom Through Education (FTE). De initiatiefnemers daarvan bouwen scholen in India. Daardoor krijgen ook deze kinderen onderwijs. Uiteindelijk moet FTE eraan bijdragen om analfabetisme helemaal uit te bannen.

Die doelstelling past natuurlijk perfect bij de visie van onze school. Wij vinden immers dat ieder kind recht heeft op onderwijs. Maar ook op kansen om te leren en te groeien. Daarom dragen we Monopoly Oss een warm hart toe.

Doe mee en win!
Waarschijnlijk sta je nu te trappelen om Monopoly Oss te spelen. Op zondag 2 december zijn de laatste spellen verkocht in het centrum van Oss, het spel is nu helaas niet meer beschikbaar. Gelukkig heb je tóch nog een kleine kans om Monopoly Oss te bemachtigen. We willen namelijk twee personen verblijden met het Osse Monopoly spel. Laat ons voor 17 december weten waarom dit spel wel in jouw straatje past of wie jij er graag mee wilt verrassen. Stuur een e-mail naar info@hethooghuis.nl met het onderwerp ‘Monopoly’. We ontvangen graag jouw motivatie, naam en adres. Deze gegevens gebruiken we uitsluitend voor het verzenden van de spellen naar de twee gelukkige prijswinnaars. Een leerling zal twee namen uit de hoge hoed trekken en maakt vóór de Kerstvakantie de winnaar bekend, zodat het spel meteen tijdens de ‘most wonderful time of the year’ gespeeld kan worden.